ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Εισαγωγή στην ιατρική σχολή του Βουκουρεστίου CAROL DAVILA. Αποκτά το πτυχίο της ιατρικής με βαθμολογία 9,06 και κατέχει και τον τίτλο αναγνώρισης σπουδών του ΔΟΑΤΑΠ με βαθμολογική αντιστοιχία. Μετά εργάζεται ως αγροτικός Ιατρός για 15 μήνες στο νοσοκομείο Μολάων Λακωνίας.

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την ειδικότητα στο νοσοκομείο ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ από το Μάιο του 2012 μέχρι τον Οκτώμβριο του 2016. Ο χρόνος ειδίκευσης επιμηκύνθηκε κατά δυόμισυ χρόνια κατά τα οποία ενισχύθηκε η εκπαίδευση της με πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων, ενδοϋαλοειδικών εγχύσεων και θεραπευτικού laser.

 

ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Στις φλεγμονές ,στις παθήσεις κερατοειδούς ,στο οπίσθιο ημιμόριο (βυθός και υαλοειδές), στο γλάυκωμα , στις παθήσεις βλεφάρων , στα επείγοντα περιστατικά και στο θεραπευτικό laser (ARGON, YAG, PASCAL, SLT ). Στις διαγνωστικές εξετάσεις: OCT (οπτική τομογραφία συνοχής), φλουοροαγγειογραφία, αγγειογραφία με ινδοκυανίνη (ICG), υπερηχογραφία Α/Β, βιομετρία.

 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Σημαντική εμπειρία σε επεμβάσεις αφαίρεσης καταρράκτη, διαθλαστική χειρουργική (PRK, LASIK με μικροκερατόμο και femtosecond), αφαίρεση πτερυγίου, διόρθωση εκτροπίου – εντροπίου, συρραφή θλαστικών τραυμάτων, ενδοϋαλοειδικές εγχύσεις, διάνοιξη δακρυϊκού πόρου, ενέσιμη θεραπεία χαλαζίου.

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Παρακολούθηση για το έτος 2015-2016 στην παιδοοφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ: Ετήσια συμμετοχή στο πανελλήνιο συνέδριο υαλοειδούς ,αμφιβληστροειδούς, στο συνέδριο ελληνικής εταιρείας ενδοφακών ,στο πανελλήνιο συνέδριο γλαυκώματος, στο πανελλήνιο οφθαλμολογικό συνέδριο, στην επιστημονική ημερίδα του ΟΜΜΑ Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.
ΓΑΛΛΙΑ: International Conference on Vision and Ophthalmology (ICVO)
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Συμμετοχή σε σεμινάρια ξηροφθαλμίας στο νοσοκομείο MOORFIELDS.

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά, Γαλλικά

 

Η/Υ: Απόκτηση πτυχίου EUROPEAN COMPUTER DRIVING LICENCE (ECDL) πρόγγραμμα πιστοποίησης δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ ECDL.

 

ΣΗΜΕΡΑ η ιατρός πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις στο οφθαλμολογικό ινστιτούτο Αθηνών ΟΜΜΑ και στο ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LASER.